Prima pagină > Jurnalul cu poze > La revedere ?!

La revedere ?!

„La revedere” – sunt cele mai grele cuvinte din viaţă? Cred că nu , căci cele mai grele sunt : Nu te-am iubit niciodată ! Acestea iţi sfâşie sufletul…

Dar totuşi ce exprimă cuvintele acestea?

Într-un cuplu poate exprima: Un sentiment de spaimă deoarece atunci când sunt rostite cuvintele acestea persoana doreşte să plece de lângă noi şi nu putem să concepem asta fara el/ea.

Într-o prietenie poate exprima:Un sentiment de saturaţie.Când un prieten îţi rosteşte aceste cuvinte nu ţi-a fost niciodată prieten cu adevărat, căci un prieten adevărat nu pleacă niciodată de lângă tine…

În familie: Aici este sentimentul cel mai puternic, deoarece familia îţi este cea mai apropiată şi nimeni nu te iubeşte mai mult decât familia, si deaceea trebuie să îi iubim mereu chiar dacă ne mai cicăle şi atunci pe moment am dorii să scăpăm de ei dar, in sufletul nostru nu ne dorim asta cu adevărat.Atunci când auzim aceste cuvinte din partea unui părinte, unchi/mătuşă, verişor/verişoară înseamnă că acea persoană va lipsii o perioadă din viaţa noastră chiar dacă el/ea nu doreşte asta.

Tot in cadrul familiei când spunem noi cuiva „La revedere” înseamnă că atunci chiar suferim , suntem disperaţi de durere si foarte trişti, cel mai des le spunem dragilor si scumpilor noşstrii bunici care, din păcate ei se duc mai repede decat noi si aceste cuvinte sunt ultimile care le aud de la noi.Există si cazuri nefericite in care si parintii mor mai repede, atunci lumea se năruie pentru noi , dar sa nu mai gandim atat de negativ caci asta nu se v-a întâmpla niciodată în cazul nostru! :)

 

Reclame
Categorii:Jurnalul cu poze
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: