Prima pagină > Frumusete > Ţinute de iarnă pentru orice siluetă

Ţinute de iarnă pentru orice siluetă

Mai ales acum că frigul a venit şi şi-a instalat toţi prietenii, eşti tentată să o laşi mai moale cu stilul şi să te îngropi în haine pufoase şi călduroase. Te înţeleg perfect, dar dacă încă vrei să fii cât mai prezentabilă, sunt lucruri pe care le poţi face în acest sens.

 

Cel mai simplu este să mergi cu maşina la birou şi să ieşi din ea ca scoasă din cutie. Dar, întrucât nu este cea mai accesibilă soluţie pentru toată lumea, poţi improviza. Nu spun să iei în braţa o garderobă întreagă în drumul spre birou, dar o fustă sau o pereche de pantaloni nu ocupă mult spaţiu în geantă. În partea de sus poţi cu încredere alege o cămaşă, un cardigan etc., iar picioarele le poţi încălzi cu pantalonii cei mai călduroşi, pe care să îi schimbi când ajungi la birou. Acelaşi lucru îl poţi face fără teamă cu o rochie, dacă ai o geaca mai lungă. Nu trebuie să îţi fie ruşine de aceste metode de a evita frigul şi zloata, femeile de carieră din occident folosesc aceste trucuri de ani buni, deja e cunoscută ideea femeii de afaceri care ajunge la birou în adidaşii pe care îi schimbă sub birou, dar în filme nu prea ai şanse să vezi aceste aspecte.

Blazer casual pentru o talie bine definită    

Un sacou lung până la nivelul şoldurilor, cu un singur nasture, pune în evidenţă linia umerilor şi subţiază vizual talia. Poate fi pus peste un maieu, dacă eşti mai călduroasă, sau peste o bluză mai groasă.

Eşarfe sau fulare voluminoase

Pentru că ţin cel mai bine de cald, pentru că poţi să le tragi peste nasul rece, pentru că aduc un plus de stil oricărei ţinute, sunt unul din accesoriile noastre preferate. Ajută la echilibrarea unei ţinute, aduc o pată de culoare unui outfit monocrom, sau camuflează o bărbie dublă.

Fustele cloş, lungi până la genunchi

Înguste în talie, se lărgesc în coborâre şi subţiază orice talie, lăsând impresia mult-doritei forme de clepsidră. Poate fi purtată în geantă în drumul spre birou, nu ocupă mult spaţiu şi se poate da uşor jos.

Cămaşa cu volane sau funde

Volanele şi fundele prezintă probleme în ultima vreme, din cauza unei invazii a acestora pe toate hainele pe care nu-şi au locul. Volanele şi fundele mari, din materiale uşoare, în cantităţi nu prea mari, aduc o notă de eleganţă unei cămăşi, accentuează partea de sus a corpului, oferă o formă frumoasă şi pot fi purtate fără probleme cu blugi, păstrându-şi eleganţa şi seriozitatea.

Curelele late

Peste o rochie de lână, peste un pulover subţire, sau peste o cămaşă largă şi simplă, cureaua lată este un accesoriu ce pune în evidenţă talia. Anul acesta se va pune accent pe sublinierea acestei părţi a corpului femeii moderne. Atenţie, înă, să nu exagerăm cu lăţimea curelei. Pentru a evita un aspect neîngrijit, de gusturi îndoielnice, 10 cm este o lăţime care este de preferat să nu fie depăşită. În primul rând pentru că există riscul apariţiei unor cute nedorite şi, în plus, cu cât e mai lată, cu atât devine mai incomodă.

Anunțuri
Categorii:Frumusete
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: